Over Gert Ruiter

Mijn naam is Gert Ruiter en ik ben geboren in Heerde. Op dit moment woon ik hier nog steeds.

Mijn hobby’s zijn: Joggen, Computers, Programmeren, Websites ontwerpen / beheren en Fotograferen. Aangezien ik de hobby fotograferen de laatste tijd steeds leuker begin te vinden heb ik besloten om mij hier meer in te gaan verdiepen en ik wil dan ook een aantal cursussen / workshops gaan volgen in de toekomst om mijn ‘skills’ op te waarderen.

Op de MAVO ben ik mij gaan intGert Ruitereresseren in Computers en na het behalen van mijn diploma ben ik de opleiding MBO Netwerk-/Systeembeheerder gaan volgen, welke ik ook met succes heb afgerond. Destijds heb ik aardig wat ervaring opgedaan met systeembeheer, doordat ik in mijn vrije tijd en in de weekenden werkzaam was als systeembeheerder bij een lokaal productie bedrijf.

Na het MBO ben ik verdergegaan met de opleiding HBO Informatica. Deze heb ik ook met succes afgerond. Na het behalen van de opleiding ben ik full time gaan werken als Softwareontwikkelaar bij een Softwarehuis in Nunspeet. Hier heb ik een aantal jaren met plezier gewerkt, voordat ik naar een E-commerce bedrijf in Zwolle ben gegaan, om hier meer te leren over het .NET framework.

Hierna ben ik als vrijwilliger gaan werken bij het bedrijf Inbit, waar ik een aantal systeembeheer klussen heb gedaan. In deze tijd heb ik als hobbyproject een App voor Android toestellen ontwikkeld, genaamd Youtube2Mp3, welke op dit moment redelijk populair is bij verschillende gebruikers.

Bij de organisatie Inbalans (waar Inbit deel van uit maakt) kregen ze ‘lucht’ van deze App en vonden het zo interessant dat ik bij Weblicity kon gaan werken om hier bezig te gaan met o.a. Apps. Later ben ik mij hier ook gaan bezig houden met WordPress websites.

Ondertussen ben ik werkzaam bij VMT Products en werk ik bij het bedrijf Technirub als ‘meewerkend projectleider’. Hier help ik mee aan het realiseren van een webwinkel / website voor bovengenoemd bedrijf. Tot op heden zit ik hier in een proeftijd en doe het vrijwilligerswerk hier nog naast, maar het ziet er naar uit dat ik hier een contract voor bepaalde tijd krijg.